REFERAT FRA BIRKEBEINERTUREN 27.08 – 29.08.04

 

På fredag var det 6 biler som kjørte oppover til Lillehammer med spente deltakere.  Som vanlig ble det servert felles middag (pasta med mye fløte i) i hytta til Espen.  Det smakte, og skulle være med på å gjøre oss syklister i stand til å gjennomføre.

 

Lørdag kom med regn (grøss og gru).  Vi som har syklet før kunne bare tenke oss hvordan det kunne bli (og vi fikk rett).  Turen over var forferdelig tung med sugende grusveier og til slutt nesten full storm i mot (det kjentes iallfall sånn ut). Til tross for dårlig vær var det en del publikum langs løypa.  Noen hadde funnet på morsomheter og noen hadde utstyrt seg med bøtter og slanger for å hjelpe oss som hadde for mye gjørme i girene.  Meget bra.

Av alle som stilte på startstreken var det bare 1 som ikke fullførte.  Det må jeg si er meget bra.

 

Etter målgang var det tradisjonen tro øl, brus og pølser å få.  Det som var synd denne gangen var at det var en for liten heiagjeng siden de fleste som dro oppover skulle sykle selv.  Det førte til at ingen sto og heiet langs gjerdet ved målgang.  Trist.  Det skaper også vanskeligheter i forhold til forpleining i mål. Her gjorde Line, Tom, Roger og Inger-Lise en kjempejobb.

 

Som vanlig var det premieutdeling.  Start kl. 19.00.  Først ble pokalene delt ut for beste dame og mann i klubben.  I år ble det Hilde og Frode. Frode var en sensasjon som med forholdsvis lite trening nesten slo Espen (Frode syklet på 3:40 og Espen på 3:26).

 

Middag var kl. 20.30 på Rica Victoria i sentrum.  Her fikk vi Buffet, og det var greit.  Da er det noe for enhver smak.  Landhandleriet (som vi har spist på de siste årene) var stengt (lagt ned).

 

Etter middagen dro noen til hotellet for å hvile sine trøtte ben.  Andre gikk på Nickers og ble der en stund (vet ikke hvor lenge)..Var visstnok kjempestemning.

 

Etter frokosten på søndag dro alle hjem.

 

Alt i alt et vellykket arrangement, men neste år satser vi på flere par (syklister med heiagjeng).

 

 

30.09.04

Hilde Bjerke

Referent